Over Ons

Over Ons
Bedrijfspand Cow Support

Contactgegevens 
De Bleek 10,

7468 DM Enter
info@cow-supportholland.nl
0031 (0) 547 760 060

Cow Support en Goat Support Holland is een jong sterk groeiend bedrijf gevestigd in Nederland en actief in Nederland, België en Duitsland.

Rechtstreeks vanuit ons milieu-neutraal bedrijfspand in Enter, We leveren dagelijks onze producten en service rechtstreeks op de boer. Hiermee houden we de lijnen kort tussen veehouder en leverancier.

Onze uitsluitend natuurlijke producten worden nauwkeurig en onder strikte GMP+ en Securefeed normen geproduceerd in Nederland.
Hollandse A-kwaliteit producten voor een eerlijke prijs!
Daarnaast hebben we Farm Solutions die bijdragen aan gezondere en betere omstandigheden voor dier, mens en milieu.

Verduurzamen van de sector zit van nature in onze genen, laat u vrijblijvend informeren.

Missie

Wij hebben de missie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Hierbij lopen we voorop in de ontwikkeling van wetenschappelijke innovaties die klanten helpen om slimmer en gezonder te werken. Dit resulteert in een gezondere veestapel, stalklimaat en bedrijfsstructuur.

Visie

Wij willen een toonaangevende partner zijn voor oplossingen op het gebied van diergezondheid met ondersteuning van natuurlijke diervoederadditieven, dieetvoeders en Farm Solutions. Cow / Goat Support Holland wil de nodige product- en achtergrond informatie verstrekken voor kennis overdracht zodat veehouders op hun beurt de producten op een doordachte wijze in gebruik kunnen nemen. Naast onze huidige ervaring en expertise willen we verder uitgroeien tot een gewaardeerde onderneming in de sector en gezien worden als een betrouwbare partner die aantrekkelijk is en blijft. Om die ambitie waar te maken stellen wij ons ten doel om steeds te verbeteren, innoveren en toegevoegde waarde voor de veehouder te creëren.