Over ons

/Over ons
Over ons2018-12-16T13:44:27+00:00

Contactgegevens 
Labora 11, 7776 SJ Slagharen
info@cow-supportholland.nl
0031 (0) 653 874 232
0031 (0) 636 405 661

Cow / Goat Support Holland

Welkom, graag willen we ons voorstellen. Cow Support en Goat Support Holland is een jong en energiek bedrijf gevestigd in Nederland en actief in West-Europa.

Rechtstreeks vanuit ons milieu-neutraal bedrijfspand in Slagharen leveren we dagelijks onze producten rechtstreeks op de boer. Hiermee houden we de lijnen kort tussen veehouder en leverancier, Al onze uitsluitend natuurlijke producten worden nauwkeuring en onder strikte GMP+ en Securefeed normen geproduceerd in Nederland, onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede grondstoffen en bevatten geen plastic, ons wagenpark is modern waarmee we een bijdrage doen aan onze afspraak om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Hollandse A-kwaliteit producten voor een eerlijke prijs en verduurzamen van de sector zit van nature in onze genen.

 

Continu streven we naar verbeteringen en verduurzaming in de moderne melkveehouderij.

Wij zijn ervan overtuigd dat de focus en aanpak van diergezondheid kan veranderen naar een meer preventief gestuurde aanpak. Cow – Goat Support Holland is hiervoor de aangewezen partner om u daarbij te helpen de gezondheid van dieren en daarbij de optimale productie te ondersteunen door middel van onze aanvullende en dieetvoeders. Wellicht overbodig om te vermelden maar al onze producten voldoen aan alle keurmerken zoals: GMP+ - Securefeed - VLOG / GMO vrij waarmee we een grote bijdrage doen aan voedselveiligheid.

Door vergaande specialisatie in de geitenhouderij en melkveehouderij kunnen we volledige begeleiding geven op de inzet van onze producten.

Onze missie is om continu onze innovatieve natuurlijke producten te blijven ontwikkelen door te sturen op praktijk gebaseerde resultaten en deze te bespreken met verschillende onafhankelijk erkende instituten zoals veterinaire kenniscentra, WUR en Universiteit Utrecht waarbij de boer, dier en milieu centraal staan. Samen wordt dit ook wel “One Health” genoemd.

Missie Wij hebben de missie om bij te dragen aan een duurzame toekomst met een nieuw soort balans met significant minder antibiotica als correctiemiddel. Hierbij lopen we voorop in de ontwikkeling van wetenschappelijke innovaties die klanten helpen om slimmer en gezonder te werken. Dit resulteert in een gezondere veestapel en bedrijfsstructuur.

Visie  Omdat de huidige wet- en regelgeving rondom antibiotica sterk onder druk staat willen wij een toonaangevende partner zijn voor oplossingen op het gebied van diergezondheid met ondersteuning van natuurlijke diervoederadditieven en dieetvoeders. Cow / Goat Support Holland wil de nodige product- en achtergrond informatie verstrekken voor kennis overdracht zodat veehouders op hun beurt de producten op een doordachte wijze in gebruik kunnen nemen. Naast onze huidige ervaring en expertise willen we verder uitgroeien tot een gewaardeerde onderneming in de sector en gezien worden als een betrouwbare partner die aantrekkelijk is en blijft. Om die ambitie waar te maken stellen wij ons ten doel om steeds te verbeteren, innoveren en toegevoegde waarde voor de veehouder te creëren.