Homepagina2019-04-29T14:25:27+00:00

Anders voor uw dieren zorgen met natuurlijke voeradditieven en dieetvoeders

Het gebruik van antibiotica in de veehouderij staat sterk onder druk. De overheid eist dat veehouders minder antibiotica gebruiken om resistentie vorming tegen te gaan. Hoe kunt u inspelen op deze ontwikkelingen? Wij helpen u om anders voor uw dieren te zorgen. Met onze aanvullende diervoeders op natuurlijke basis kunt u de gezondheid van uw dieren aanzienlijk verbeteren. De innovatieve producten op basis van bacteriën, etherische oliën en plantenextracten verhogen de weerstand van het dier. “Het resultaat: gezondere dieren, minder antibiotica gebruik en lagere kosten.“

"Jaarlijks 33.000 doden in de EU door antibiotica resistentie"

Jaarlijks vallen er in de Europese Unie naar schatting 33.000 doden als gevolg van infecties veroorzaakt door bacteriën die resistent zijn tegen antibiotica. Deze schatting is gebaseerd op een studie gepubliceerd in The Lancet (2018)

Wij werken met natuurlijke grondstoffen

Binnen ons assortiment werken we alleen met grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Het grote voordeel van deze natuurlijke grondstoffen is een brede werking van het spectrum van de plant. Door niet enkele moleculen of chemische nabootsing, maar de complete samenstelling van de plant te gebruiken kunnen de ziekteverwekkers zich lasting verdedigen. Het voordeel, een effectievere aanpak!

"geen wachttijd op vlees en melk"

Onze producten hebben geen nadelige invloed op dier en milieu

Traditionele medicatie zoals antibiotica heeft niet alleen een vernietigende werking op slechte bacteriën, maar ook op de goede. Het voordeel van natuurlijke stoffen is dat ze geen nadelige invloed hebben op de goede bacteriën in het die of het milieu. Binnen ons assortiment zijn er geen producten of grondstoffen met een wachttijd op vlees en melk.

Uitgelichte producten

Informatie over aandoeningen bij koeien en geiten

Weerstand melkvee verhogen

Kwaliteit staat op bij ons op nummer 1. We hebben ons gespecialiseerd in melk-producerende dieren zo is er onder andere een breed assortiment met uitsluitend hoog kwalitatief aanvullende en dieetvoeders gericht op uierverzorging voor koeien en geiten.

Cow & Goat Support Holland BV is graag uw partner in diergezondheid en helpt de weerstand op een natuurlijke manier te ondersteunen. Het gebruik van Cow & Goat Support producten resulteert in een sterke reductie van antibioticagebruik op uw bedrijf.

“Het resultaat: gezondere dieren, minder antibiotica gebruik en lagere kosten.“

Uierverzorging en melkproductie verhogen

Naast het ondersteunen in het verhogen van weerstand bij melkvee ondersteunen Cow & Goat Support Holland BV ook koeien en geiten die droog staan optimaal en is er een breed assortiment gericht op uierverzorging. Met de juiste inzet en toepassing van onze 100% natuurlijke producten kunnen we de melkproductie van uw melkvee helpen te verhogen. Onze klanten rapporteren minder gevallen van ziektes en aandoeningen zoals mastitis slepende melkziekte en pensverzuring bij hun koeien en geiten.

Wij voldoen aan alle interne en externe kwaliteitseisen zoals GMP+ , Securefeed, QS en uiteraard worden alle producten GMO vrij geproduceerd. Jaarlijks worden op deze onderdelen audits uitgevoerd en met zeer goed bestempeld.

Wij heten u op afspraak van harte welkom in ons kantoor in Slagharen

Cow Support en Goat Support Holland B.V.
Labora 11
7776 SJ Slagharen

Kantoor : +31 (0)523 22 55 11

E-mail: info@cow-supportholland.nl
Mobiel:  +31 (0)6 53 87 42 32
               +31 (0)6 36 40 56 61

Direct contact via WhatsApp