Adviseur / verkoper buitendienst

Adviseur / verkoper buitendienst

Adviseur / verkoper buitendienst

Functienaam:
Adviseur/verkoper buitendienst melk producerende dieren (melkkoeien en/of melkgeiten)

Organisatie:
Wij als Cow Support Holland en Goat Support Holland hechten grote waarde aan een langdurige en succesvolle samenwerking met onze klanten. Kernwoorden hierbij zijn kwaliteit, vertrouwen, kennis van zaken en wederzijds begrip. Klanten kiezen om uiteenlopende redenen voor Cow Support Holland of Goat Support Holland. Maar wat meestal de doorslag geeft, is dat wij veel méér zijn dan “gewoon” een Agrarische toeleverancier.

Locatie:
Nederland; afhankelijk van waar je woont zullen we gezamenlijk een passend werkgebied vaststellen.

Functieomschrijving:
Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen gebied te ontdekken waarbij het bestaande klantenbestand verder uitgebouwd moet worden door het vinden van nieuwe klanten. Uiteraard is er ondersteuning vanuit het bedrijf bij al je activiteiten. Zowel vakinhoudelijk als commercieel.

Je gaat het gesprek aan met de melkveehouders en adviseert hun over de inzet van onze Cow Support productlijn. De ervaring wijst uit dat we met onze complete en hoog kwalitatieve producten een welkome aanvulling zijn.

Functie-eisen:

  • HBO/MBO niveau
  • vakinhoudelijke kennis van de veehouderij, melkkoeien en/of melkgeiten
  • zelfstandig willen en kunnen werken
  • ondernemende instelling

Aanbod:
Een baan met veel vrijheid waarbij je je werk zelf kunt organiseren. Je krijgt een realistisch salaris dat passend is bij je opleiding en werkervaring. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer waarbij inbreng en eigen initiatief aangemoedigd wordt. Er is persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Je wordt het eerste half jaar intensief begeleidt in deze nieuwe functie.

Het betreft een aanstelling met uitzicht op een vast contract.

Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren krijg je de beschikking over o.a.:

  • Auto van de zaak
  • Telefoon van de zaak
  • Laptop van de zaak

Informatie en sollicitatie:
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door je brief met CV naar Joost van der Meulen te sturen. info@cow-supportholland.nl

Wil je meer informatie dan kun je Joost van der Meulen bereiken op 06-538 74 232
Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.cow-supportholland.nl

Deel dit bericht, Kies uw platform!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde berichten