Adviseur/verkoper buitendienst

Adviseur/verkoper buitendienst

Adviseur/verkoper buitendienst

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega.(Adviseur / verkoper buitendienst) Wil jij deel uitmaken van ons jong enthousiast team? reageer dan snel met een brief en CV naar: info@cow-supportholland.nl t.a.v. Joost van der Meulen

Functienaam:
Adviseur/verkoper buitendienst melk producerende dieren (melkkoeien en/of melkgeiten)

Organisatie:
Wij als Cow Support Holland en Goat Support Holland hechten grote waarde aan een langdurige en succesvolle samenwerking met onze klanten. Kernwoorden hierbij zijn vertrouwen, kennis van zaken en wederzijds begrip. Klanten kiezen om uiteenlopende redenen voor Cow Support Holland of Goat Support Holland. Maar wat meestal de doorslag geeft, is dat wij veel méér zijn dan “gewoon” een Agrarische toeleverancier.

Locatie:
Nederland; je werkgebied zal hoofdzakelijk liggen in de regio Noord Holland, Flevo & N.O. Polder en N.W. Friesland gezamenlijk zullen we een passend werkgebied vaststellen.

Functieomschrijving:
Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen gebied te ontdekken waarbij het bestaande klantenbestand verder uitgebouwd moet worden door het vinden van nieuwe klanten. Uiteraard is er ondersteuning vanuit het bedrijf bij je activiteiten. Zowel vakinhoudelijk als commercieel.
Je gaat het gesprek aan met ondernemers om hun diergezondheid zaken te bespreken. Dit geeft vaak mogelijkheden voor verbetering. Hier speel jij op in door kwalitatief goede producten aan te bieden met bewezen resultaat.

Functie-eisen:

  • MBO niveau
  • vakinhoudelijke kennis van de veehouderij, melkkoeien en/of melkgeiten
  • zelfstandig willen en kunnen werken
  • ondernemende instelling

Aanbod:

Een baan met veel vrijheid waarbij je je werk zelf kunt organiseren. Je krijgt een realistisch salaris dat passend is bij je opleiding en werkervaring. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer waarbij inbreng en eigen initiatief aangemoedigd wordt. Er is persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Je wordt het eerste half jaar intensief begeleidt in deze nieuwe functie.
Het betreft een aanstelling met uitzicht op een vast contract.

Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren krijg je de beschikking over o.a.:

  • Auto van de zaak
  • Telefoon van de zaak
  • Laptop van de zaak


Informatie en sollicitatie:
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door je brief met CV naar Joost van der Meulen te sturen. info@cow-supportholland.nl
Wil je meer informatie dan kun je Joost van der Meulen bereiken op 06-538 74 232
Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.cow-supportholland.nl

Deel dit bericht, Kies uw platform!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde berichten

Animal Life Plus stalsystemen

Het Animal Life Plus sproeisysteem is een interessante innovatieve methode om onder andere ammoniak te reduceren in (half)open geitenstallen. het betreft een bronmaatregel. De eerste resultaten

Lees Meer »